Блог

Мікроклімат у приміщенні з басейном

Мікроклімат у приміщенні з басейном

Басейн - місце відпочинку та розслаблення. Щоб у ньому було зручно, потрібно створити особливий мікроклімат. Ми розповімо про норми кліматичних показників та як їх підтримувати. Найголовніше - погода у басейні Басейн – місце вічного комфортного літа. Це досягається організацією правильного мікроклімату. Температура води має коливатися в межах 25-28°С Температура кімнати на 1-3°С більша - 28-30°С Р..

11.11.2019
0
1162
Як видалити вогкість в сауні або лазні

Як видалити вогкість в сауні або лазні

Здавна лазня вважалася не лише способом відпочити, а й покращити своє здоров'я. Регулярне відвідування сауни сприятливо позначиться на вашій зовнішності, очистить шкіру, позбавить організм від токсинів, покращить настрій та загальне самопочуття. Звичайно, кліматичні умови парильні підходять не кожному і перш ніж почати відвідувати ці процедури, необхідно порадитись з вашим лікарем. У кожному к..

17.10.2018
0
1794
Рейтинг кондиціонерів

Рейтинг кондиціонерів

Вибрати кондиціонер не так просто, як здається. Обов'язково варто враховувати площу приміщення, температуру в приміщенні і за вікном, виробника і тих, хто буде встановлювати кондиціонер (від установників залежить коли вам знадобиться ремонт кондиціонера). Список популярних кондиціонерів за ціновим сегментом Преміум сегмент: Mitsubishi Electric, Toshiba Середній сегмент: Panasonic, Haier, Gree,..

20.08.2018
0
1406
Потіють вікна у квартирі: вирішення проблеми

Потіють вікна у квартирі: вирішення проблеми

Вибір покупців Осушувач повітря Ballu BDH-15L Запітнілі вікна в квартирі не дуже хороша ознака, оскільки це вказує на те, що в приміщенні дуже високий рівень відносної вологості. Коли на шибках та віконній рамі починає накопичуватися вода, швидше за все у житла проблеми з вентиляцією. Якщо це відбувається в міжсезоння, то причиною вікон, що плачуть, може стати відсутність рівномірного опалення і ..

09.08.2018
0
1560
Цвіль на стінах - Ворог людини

Цвіль на стінах - Ворог людини

Багато квартир та інші житлові приміщення дуже часто страждають від вогкості. Переважно це явище відбувається у старих будинках з вентиляційною системою, що погано працює. Або проблема криється в нещодавно поставлених металопластикових вікнах, якими замінили старі дерев'яні і тепер через щілини не проникає повітря. У цьому випадку вода у вигляді конденсату збиратиметься на вікнах та стінах. Ко..

25.07.2018
0
2210
Навіщо купувати осушувач повітря у квартиру?

Навіщо купувати осушувач повітря у квартиру?

Призначення осушувача у його назві і потрібен цей прилад для того, щоб осушувати приміщення. Так само вологовдалювачі широко застосовуються на різних технологічних процесах, при ремонті під ключ, та інших різних видах діяльності. Побутові осушувачі повітря призначені виключно для житлових приміщень, які потерпають від високого рівня відносної вологості повітря. За різними рекомендаціями та особист..

24.07.2018
0
1298
Вологість у архівному приміщенні?

Вологість у архівному приміщенні?

Продовжити термін життя документів на кілька десятків років – завдання нелегке. Папір, чорнило, клей, і фарби не можуть вічно перебувати у відмінному стані, оскільки надто сприйнятливі до навколишнього світу. В архівних приміщеннях неприпустима присутність дратівливих факторів, а мікроклімат має бути стабільним, без будь-яких різких коливань. Для кожного виду документа, книга або фото, кліматичні ..

13.07.2018
0
1531
Вогкість у бомбосховищі

Вогкість у бомбосховищі

Всім відомо, що бомбосховища в першу чергу повинні захищати людину від ядерної, атомної та біологічної зброї, а також від руйнівних природних явищ. Стіни бункера повинні бути стійкими до вибухових і ударних хвиль, високих температур, ураганів, цунамі та будь-яких інших лих, які несуть загрозу для життя. Укриття переважно будують під землею і роблять їх якнайбільше непомітними. Відповідно в таких п..

13.07.2018
0
2208
Яка має бути вологість у приміщенні з басейном

Яка має бути вологість у приміщенні з басейном

У приміщенні будь-якого призначення має бути здоровий мікроклімат. Це забезпечить гарне самопочуття та позбавить вас від низки непотрібних проблем. Вологе місце існування є ідеальним для розвитку грибка і плісняви. Багатьом відомо, що пліснявий грибок псує не лише меблі, стіни та зовнішній вигляд житла. Суперечки грибка активно проникають у наш організм через дихальні шляхи та викликають бронхіаль..

11.07.2018
0
961
Конденсат на стінах та вікнах - що робити?

Конденсат на стінах та вікнах - що робити?

Взимку і в міжсезоння, а іноді навіть влітку багато квартир страждають через появу конденсату на стінах та вікнах. Вікна і стіни, що плачуть, вказують нам на те, що в приміщенні високий рівень відносної вологості. Зазвичай у подібних будинках важко перебуває, дихати стає важко, можливі запаморочення, а наш організм більш чутливий до респіраторних захворювань. Причини появи конденсату Підвищена во..

27.06.2018
0
4249
Корисне обладнання для сільського господарства

Корисне обладнання для сільського господарства

Сучасна господарська діяльність у виробничих масштабах є повністю автоматизованим технологічним процесом. Залежно від виду виконуваних робіт застосовується та чи інша техніка. Великі ферми та заводи у будь-якому випадку мають бути облаштовані електроустаткуванням. Це можуть бути різні електродвигуни, трансформатори, пускове обладнання, електромережі, кабелі і т.д. Адже важко собі уявити виробництв..

27.06.2018
0
631
Як прибрати запах вогкості

Як прибрати запах вогкості

Запах вогкості навряд чи комусь може сподобається. Цей неприємний аромат з'являється в приміщеннях з високим рівнем вологості повітря і цілком можливо, що в подібному середовищі буде розмножуватися грибок і пліснява. Причин появи вогкості багато, але найчастіше це трапляється через непрацюючу вентиляцію, відсутність центрального опалення в холодну пору року або заміну вікон на металопластикові..

27.06.2018
0
689
Як висушити килим або ковролін у домашніх умовах

Як висушити килим або ковролін у домашніх умовах

Якщо вас затопили сусіди, пролили рідину або вирішили випрати килимове покриття, то сушіння килима неминуче. Важливо, щоб процес осушення проходив правильно, інакше ви ризикуєте зіпсувати матеріал. Особливо швидко потрібно сушити килим із натуральних тканин, так як при тривалій взаємодії з водою можуть попливти фарби, зміниться структура та форма, збитися ворсинки. Як висушити невелику ділянку кил..

27.06.2018
0
1379
Прибрати грибок на балконі

Прибрати грибок на балконі

Балкони та лоджії вважаються досить багатофункціональними конструкціями, що чудово доповнюють приміщення. Люди, які мають у квартирі балкон, використовують його для відпочинку, сушіння білизни, зберігання різних речей та продуктів. Багато хто засклює лоджії, щоб зовнішні дратівливі фактори якнайменше проникали в будинок. Це рішення має багато переваг, але є один недолік. У холодну пору року через ..

27.06.2018
0
715
Осушувачі повітря Ballu: плюси та недоліки

Осушувачі повітря Ballu: плюси та недоліки

Виробник осушувачів повітря Ballu понад 20 років займає лідируючі позиції на світовому ринку побутової кліматичної техніки. Традиційні моделі та сушильні комплекси давно знайшли застосування у багатьох будинках, квартирах та офісах. Їх застосовують за всіх видів ремонтних робіт, особливо після виконання штукатурки машинним способом . Компанія Балу випускає осушувальні прилади для побутового призна..

26.06.2018
0
1411
Осушувач повітря для спортзалу

Осушувач повітря для спортзалу

Фітнес-клуби та спортзали повинні бути обладнані не лише тренажерами та спортивним інвентарем, а й кліматичним обладнанням. У тренувальних залах, роздягальнях, душових та інших кімнатах спортклубу необхідно створити здоровий мікроклімат, щоб відвідувачам було комфортно там перебувати. Насамперед у приміщенні має бути справна вентиляція, яка проектується ще до будівництва спортзалу. Якщо вентиляцій..

25.06.2018
0
1084
Чим сушити білизну після прання

Чим сушити білизну після прання

Вже десятки років без пральних машин не обходиться жодна господиня, оскільки цей побутовий пристрій у рази спрощує прання речей. Більшість установок для прання чудово віджимають білизну, але все ж таки її ще доводиться сушити. Цей процес може виявитися занадто довгим, особливо в холодну пору року. Існує кілька корисних методів та рекомендацій, за допомогою яких одяг висохне в рази швидше. Як краще..

25.06.2018
0
2131
Зберігання винної продукції

Зберігання винної продукції

Колекціонери та виробники винної продукції, неодмінно знають, що зберігати цей напій слід у спеціальних кімнатах та сховищах. Залежно від кількості пляшок, які якомога довше зберегти свої смакові якості, підбираються розміри приміщення. Багато хто воліє робити винний льох не тільки для зберігання, а й для проведення дегустаційних заходів, відпочинку, зустрічі гостей. У цьому випадку зал необхідно ..

22.06.2018
0
824
Видалення вологи на кондитерському виробництві

Видалення вологи на кондитерському виробництві

Випічка, цукерки та різні солодощі вимагають особливої уваги та дотримання технологічних стандартів, щоб у результаті отримати ідеальний продукт. Люди, які хоч раз готували солодощі, безперечно, знають наскільки вибагливі вироби з тіста. Щоб печиво або бісквіт вийшли смачними і красивими, необхідно правильно вимісити тісто, сформувати його і випікати при потрібній температурі. На масштабному вироб..

22.06.2018
0
656
Цвіль у квартирі та вологе повітря

Цвіль у квартирі та вологе повітря

У квартирі зі здоровим мікрокліматом навряд чи колись з'явиться цвіль. І лише у приміщеннях, де відносна вологість повітря перевищує допустимі норми, досить висока ймовірність розвитку цвілевого грибка. Розмножуватися грибок може тільки у вологому середовищі проживання і якщо ви помітили, що в будинку постійно сиро, краще запобігти неприємним наслідкам не чекаючи появи перших запліснілих нальо..

21.06.2018
0
1118
Як швидко осушити килими після затоплення

Як швидко осушити килими після затоплення

Потоп у квартирі далеко не приємне явище, після якого буде потрібно не один тиждень на відновлення житла. Найчастіше після затоплення ушкоджується ванна кімната, кухня, передпокій, але в окремих випадках страждає повністю все приміщення. Згодом можуть зіпсуватися не лише шпалери, меблі, техніка та оздоблювальні матеріали, а й килимові покриття. Чистити та мочити килими самостійно не рекомендується..

21.06.2018
0
1040